Löjromschips med bubbel

24.03.2022

Vill du unna dig nått bättre? Då kan jag varmt rekommendera Löjromschips med ett glas bubbel som förgyller kvällen.

Ingredienser

En påse grytfriterade saltade potatischips

 Ca 80 gram löjrom

 En bruk créme fraiche

 Ett knippe färsk dill

En rödlök


Tillagning

 Löjligt enkelt att fixa i ordning. Lägg ut chipsen på en serveringsbricka lägg sedan på ca 1 tsk créme fraiche och sen en 1/2 tsk löjrom. Och lite kvist dill och finhackad rödlök på det. Klart för servering.

 Till detta kör vi gärna en Pierre Oliver - Blanc de Blanc Prestige Brut. Prisvärt ekologiskt bubbel från Frankrike, finns på bolaget artikel nr 77141

Följ gärna mitt konto på Instagram #thescandinavianchef  

THE SCANDINAVIAN CHEF
Alla rättigheter reserverade 2022
Skapad med Webnode
Skapa din hemsida gratis! Denna hemsidan är skapad via Webnode. Skapa din egna gratis hemsida idag! Kom igång