Pulled Pork
27.04.2022
Pulled pork serverad i bröd med fräscha grönsaker och picklad rödlök med kebabsås.
Ingredienser
🔷 Ca 1 kilo svensk fläskkarré
🔷 1 msk Barbecuerubb från Smaklökens
🔷 3 vitlöksklyftor
🔷 1 dl Sweet Baby Ray's barbecuesås
Tillagning
1. Skölj köttet och torka med hushållspapper. Gnid in köttet i rubb och lägg i lergrytan ( se till att lergrytan stått i vatten ca 20 min innan).
2. Hacka vitlöken och lägg på köttet. Sen på med barbecuesåsen. In i ugnen 5 timmar på 150 grader. Jag brukar vända köttet 2-3 gånger under tiden.
3. Sen är det bara att riva isär köttet och servera med dina favorit tillbehör.
Testade Kebabrullebröd och kebabsås från @schysstkäk. Positivt överraskad får jag erkänna, absolut av brödet.