Pulled Pork

27.04.2022

Pulled pork serverad i bröd med fräscha grönsaker och picklad rödlök med kebabsås.

Ingredienser 

🔷 Ca 1 kilo svensk fläskkarré

🔷 1 msk Barbecuerubb från Smaklökens

🔷 3 vitlöksklyftor

🔷 1 dl Sweet Baby Ray's barbecuesås

Tillagning

1. Skölj köttet och torka med hushållspapper. Gnid in köttet i rubb och lägg i lergrytan ( se till att lergrytan stått i vatten ca 20 min innan).

2. Hacka vitlöken och lägg på köttet. Sen på med barbecuesåsen. In i ugnen 5 timmar på 150 grader. Jag brukar vända köttet 2-3 gånger under tiden.

3. Sen är det bara att riva isär köttet och servera med dina favorit tillbehör.


Testade Kebabrullebröd och kebabsås från @schysstkäk. Positivt överraskad får jag erkänna, absolut av brödet. 

THE SCANDINAVIAN CHEF
Alla rättigheter reserverade 2022
Skapad med Webnode
Skapa din hemsida gratis! Denna hemsidan är skapad via Webnode. Skapa din egna gratis hemsida idag! Kom igång